FAQ

Jeep® beantwoordt al uw vragen :

HOE VERKOOP IK MIJN WAGEN?
Jeep® Overname is een online service waarmee uw een gratis een schatting van de overnamewaarde van uw wagen kan krijgen. Als uw tevreden bent met de verzonden schatting, nodigen wij uw uit om een afspraak te maken met de door jou gekozen Jeep®-verdeler om een expertise van de wagen te doen. Vervolgens kan de verdeler uw dan een exacte overnamewaarde geven en de wagen overnemen als uw dat wenst.

HOE WORDT MIJN OVERNAMEWAARDE BEREKEND?
De schatting is gebaseerd op:
• De kenmerken van uw wagen: merk, model, motor, afwerking, kilometerstand, datum van ingebruikname.
• Marktobservaties: recente transacties uitgevoerd door professionals op gelijkwaardige modellen.
• Een aftrek van standaard terugwinningskosten. Deze vergoedingen zijn aanpasbaar op basis van de werkelijke staat van de wagen.

HOE WERKT Jeep® OVERNAME?
Ontvang een gratis schatting online:
Vul de informatie over uw wagen in via het online Overname-platform. Vervolgens ontvang uw onmiddellijk deze schatting per e-mail. Is de schatting geschikt voor jou? uw maakt een afspraak met de door jou geselecteerde Jeep®-verdeler. Geniet van de expertise van Jeep®. Tijdens de afspraak onderzoekt één van onze experts in uw bijzijn de staat van de wagen en biedt uw een correcte inruilprijs aan. Na de expertise én met jouw akkoord, nemen wij uw wagen graag over.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN HET GEBRUIK VAN DE Jeep® OVERNAME?
• Snelheid:
Ontvang in een paar klikken per e-mail een schatting van de waarde van uw wagen. Deze schatting is niet bindend.

• Gemoedsrust:
Voorkom onaangename verrassingen. Via Jeep® Overname, ontvang uw een schatting van de waarde van uw wagen door een expert. Elke wagen wordt gewaardeerd op basis van de gegevens die uw ingeeft, marktobservaties en recente transacties.

• Veiligheid: 
De betaling van uw wagen is gegarandeerd en veilig. Tijdens de transactie wordt de wagen betaald door een Jeep®-verdeler.

WAT BETEKENT EEN OVERNAME VOOR MIJ?
De door Jeep® Overname voorgestelde schatting van het herstel is niet bindend. Op werkdagen ontvang uw binnen 24 uur kosteloos ons voorstel. Vrijblijvende schatting voor jou. uw kan vrijblijvend een afspraak maken met onze Jeep®-experts.

IS DEZE SERVICE BETAALBAAR?
Overname Jeep® is voor jou een geheel gratis dienst.

IK KAN MIJN WAGEN OP DE SITE NIET VINDEN
Als uw jouw wagen niet op onze site kunt vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat we uw een persoonlijke schatting van het herstel kunnen geven. Opgemerkt moet worden dat sommige wagens te oud of te weinig gebruikt zijn op de markt om op hun reële waarde te kunnen worden geschat.

IK HEB MIJN SCHATTING NIET PER E-MAIL ONTVANGEN
Sommige e-mailadressen kunnen e-mails van Jeep® overname ten onrechte als spam identificeren. In dat geval nodigen we uw uit om jouw map 'Ongewenste mail / Spam' te raadplegen en uw mailbox anders in te stellen. Als uw echter geen e-mail voor uw schatting ontvangt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen met uw contactgegevens, zodat we uw een schatting van uw overname kunnen sturen.

HOE EEN AFSPRAAK MAKEN?
Niets is gemakkelijker. Als uw online een offerte aanvraagt, kies uw jouw Jeep®-verdeler. Deze laatste neemt contact met uw op, of uw kan hem bellen om een afspraak te maken.

WELKE DOCUMENTEN MOET IK NEMEN?
Als uw naar de dealer gaat, moet uw met uw wagen komen, met de volgende documenten:
• De registratiekaart van uw wagen
• Identiteitsbewijs (rijbewijs, identiteitskaart of paspoort)
• Bewijs van adres (telefoon- of elektriciteitsrekening minder dan 3 maanden oud)
• Een RIB (Bank Identity Statement)
• Het onderhoudslogboek en de onderhouds- en reparatiefacturen voor alle reparaties aan deze auto
• De 2 sleutelsets van uw wagen en de beveiligingscode om nieuwe te verkrijgen
• Indien van toepassing, de sleutel van de antidiefstalmoeren van uw banden

HOE WORD IK BETAALD?
Tijdens de transactie wordt de wagen betaald door een Jeep®-verdeler. Afhankelijk van de gekozen verdeler, wordt de betaling voor de wagen gedaan per cheque of via overschrijving.

HOE NEEMT IK CONTACT OP MET Jeep® OVERNAME?
Mocht uw het antwoord op uw vraag niet hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op.
Je wagen nu schatten!


Bonus valid for any purchase of a new vehicle, from April 1 to 13, in participating networks

© 2024