Waarom kiezen voor de diensten van Jeep® Overname?

Ontvang een gratis en vrijblijvende prijsofferte voor uw wagen, ongeacht het merk en de kilometerstand.

.

LAAT UW WAGEN SCHATTEN DOOR Jeep®

U vult de gegevens, opties en de staat van uw wagen in en u ontvangt een schatting van de waarde per e-mail. Wanneer u online een schatting aanvraagt, kies u uw dichtstbijzijnde Jeep®-verdeler. Deze zal contact met u opnemen om een ​​afspraak te maken. Tijdens de afspraak onderzoekt een van onze experts in uw bijzijn de staat van uw wagen. Zodra u uw akkoord geeft, streven we naar een onmiddellijke overname. De betaling is gegarandeerd, veilig en verzekerd door een Jeep®-verdeler.

.

DE STAPPEN VAN DE OVERNAME DOOR uw Jeep®-VERDELER

Tijdens uw afspraak onderzoekt één van onze experts in jouw bijzijn de staat van uw wagen. Zodra jouw akkoord is bevestigd, streven we naar een onmiddellijke overname. De betaling is gegarandeerd, veilig en verzekerd door een Jeep®-verdeler. De overnamewaarde wordt geschat in euro's inclusief btw op basis van marktobservaties, recente transacties en verstrekte informatie over de staat van uw wagen. Deze elementen stellen ons in staat uw een overnamewaarde aan te bieden (waarde wordt alleen ter informatie verstrekt). Let op, een fysieke expertise van uw voertuig zal worden uitgevoerd door een Jeep®-dealer om het voorstel af te ronden.


Gemoedsrust
  • Ontvang een schatting van de waarde van uw wagen.
  • De schatting is geheel gratis en vrijblijvend.
Snel
  • Vermijd administratieve procedures.
  • Met Jeep® Overname kan u uw wagen laten schatten op basis van marktobservaties en recente transacties.
Veilig
  • Is een overname iets voor u? Maak een afspraak met uw dichtsbijzijnde Jeep®-verdeler.
  • Na een fysieke expertise en waardebepaling zal de verdeler uw wagen overnemen en betalen per cheque of bankoverschrijving zodra u uw akkoord heeft bevestigd.
  • Een snelle betaling gegarandeerd.
Je wagen nu schatten!


Bonus valid for any purchase of a new vehicle, from April 1 to 13, in participating networks

© 2024